Hoofdvestiging

T (0251) 707 319

STEL EEN VRAAG

Onze medewerkers

Bij ons onderwijs zijn veel medewerkers in verschillende functies betrokken. Wilt u contact opnemen met één van onze medewerkers? Dit kan telefonisch. Wij verzoeken u pas na 14.30 uur te bellen. Hierdoor worden de lessen niet onnodig verstoord en heeft de leerkracht alle tijd om u te woord te staan. Bij dringende zaken  kunt u een boodschap achterlaten bij de administratie. De administratie geeft uw boodschap dan door aan de medewerker.

Wilt u weten wie onze medewerkers zijn? Klik dan op medewerkers per groep, medewerkers schoolbreed of raden en vertrouwenspersonen in het menu aan de linkerkant van deze pagina.

Naast leerkrachten en onderwijsassistenten bieden veel professionals ondersteuning aan onze leerlingen. In de uitklapbalkjes hieronder ziet u welke professionals dit zijn en wat zij aan ondersteuning bieden.